Overzicht calendar image 26 September 2017

UITNODIGING NOISE PATROL DEMO DAG

Op dinsdag 26 september 2017 organiseert ENMO Sound & Vibration Technology in samenwerking met Brüel & Kjær de Noise Patrol Demo Dag. Tijdens deze dag ontvangt u informatie en een demonstratie van de opvolger van de Noise Inspector. Het nieuwe uitlaatlawaai meetsysteem, de Noise Patrol, dat reeds is geïntroduceerd, is volledig uitgebreid, aangepast en verbeterd en is nu klaar voor ingebruikname in de praktijk.

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Graag tot dan!

Programma

De informatie en demonstratie van de Noise Patrol zal in twee sessies worden gepresenteerd. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om uw voorkeurssessie aan ons kenbaar te maken. Sommige presentaties / demonstraties zullen in de Engelse taal worden gepresenteerd. Voor de complete uitnodiging en het programma verwijzen wij u graag naar de informatie via deze link.

 

 

Nu inschrijven