Kiezen voor ENMO is kiezen voor kansen…!

ENMO, gevestigd te Vosselaar (België) en Arnhem (Nederland), is sinds 1996 actief in geluid- en trillingstechnologie. Als exclusief leverancier en service center in België, Nederland en Luxemburg van het Deense A-merk Brüel & Kjaer Sound and Vibration Measurement A/S, creëerden we met ons team de voorbije jaren een unieke positie in de markt. Zo installeren en onderhouden wij de geluidmeetnetten van verscheidene luchthavens, leveren wij tal van oplossingen voor de industrie en behoren o.a. de overheid en universiteiten tot onze klantenkring. Voor een greep uit onze activiteiten, verwijzen wij graag naar onze website: www.enmo.eu.

Momenteel wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v):

Administratief – Logistiek medewerker

Functie:
Je bent verantwoordelijk voor de administratief-logistieke projectleiding van alle Sales en Service opdrachten van onze Belgische klanten. Je werkt als een gedreven project coördinator en weet jouw projecten vanaf order tot en met facturatie succesvol aan te sturen. Zo verzorg je het volledige traject van order ontvangst, plaatsing van opdrachten bij leveranciers, inklaring van meetapparatuur en goederen, verzending en facturatie. Daarnaast zorg je voor een goede planning van de werkzaamheden van onze service engineers.

Profiel:
Je volgde hoger onderwijs, bij voorkeur in een administratieve richting en beschikt over een eerste werkervaring. Je bent klantvriendelijk en werkt graag met zin voor organisatie aan logistieke, administratieve en algemene ondersteunende taken. Je bent Nederlandstalig en beschikt over een goede kennis van het Engels en het Frans. Je werkt vlot met gangbare softwaretoepassingen zoals Windows, Word en Excel.

Ons aanbod:
Je werkt zelfstandig aan gevarieerde werkzaamheden binnen een goed, gestructureerde, groeiende onderneming met een aangename collegiale sfeer op ons hoofdkantoor in Vosselaar. Je hebt een vast salaris dat aangevuld wordt met extralegale voordelen.

Jouw reactie:
Ben jij onze nieuwe Administratief – Logistiek medewerker? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@enmo.be t.a.v. Dirk Bogaerts (zaakvoerder). Je kan rekenen op onze discretie.