Vijfentwintig deelnemers vanuit de Benelux waren op 14 april jl. afgereisd naar Breda om het ENMO evenement “If uptime is critical for you?” bij te wonen. In samenwerking met Bruel & Kjær Vibro werden de deelnemers ondergedompeld in de wereld van de machineconditie bewaking.

Naast het bespreken van de theoretische achtergrond over machine conditie bewaking werd er ook praktische informatie meegegeven over onderhoudsstrategieën, machine beveiliging en diverse andere toepassingen op het gebied van conditie monitoring.

In het middaggedeelte vonden er productpresentaties en productdemonstraties plaats en werden de deelnemers in de gelegenheid gesteld om, op een interactieve manier, alles te weten te komen over de Bruel & Kjær Vibro oplossingen voor conditie monitoring.

Dirk Bogaerts, Managing Director, kijkt zeer tevreden terug op dit seminar: “Het was een leuke dag met een divers publiek en een goede sfeer. Op een informatieve en interactieve wijze hebben we de wereld van machineconditie bewaking kunnen presenteren. Het is onze start voor het verder ontwikkelen van onze conditie monitoring gerelateerde opleidingen en evenementen”.

IMG_0071