Kiezen voor ENMO is kiezen voor kansen…!

ENMO, gevestigd te Vosselaar (België) is sinds 1996 actief in geluid- en trillingstechnologie. Als exclusief leverancier en service center in België, Nederland en Luxemburg van het Deense A-merk Brüel & Kjaer Sound and Vibration Measurement A/S, creëerden we met ons team de voorbije jaren een unieke positie in de markt. Zo installeren en onderhouden wij de geluidmeetnetten van verscheidene luchthavens, leveren wij tal van oplossingen voor de industrie en behoren o.a. de overheid en universiteiten tot onze klantenkring. Voor een greep uit onze activiteiten: www.enmo.eu

Momenteel wensen wij ons team voor de Nederlandse markt uit te breiden met een (m/v)

Junior Sales Support Coördinator
Nederland

Je Functie:
Als Junior Sales Support Coördinator ondersteun je de Sales afdeling Nederland en geef je uitvoering aan het commerciële beleid. Je hebt nauw contact met klanten, inventariseert de behoefte en adviseert de klant over de technische mogelijkheden en kosten. Je draagt zorg voor het opstellen en versturen van offertes en volgt deze nauw op. Daarnaast ligt je verantwoordelijkheid in het onderhoud van het klantenbestand en zorg je dat de klantinformatie up-to-date is. Belangrijk hierbij is een goede communicatie en relatie met klanten en je collega’s. Na een gedegen inwerkperiode door ervaren collega’s zal je uitgroeien tot een zelfstandig Sales Support teamlid.

Je Profiel:
Je hebt een commerciële opleiding MBO 4 (of HBO) afgerond en hebt gevoel voor techniek. Gerichte werkervaring is niet nodig maar een gezonde dosis doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid en goede communicatieve vaardigheden zijn wel zeer gewenst. Je bent Nederlandstalig en hebt een goede kennis van de Engelse taal, beschikt over rijbewijs B en kijkt uit naar een uitdagende functie in de wereld van geluid en trilling!

Ons aanbod:
Je kunt met de nodige vrijheid werken aan gevarieerde en uitdagende projecten van een wereldleider in de technologie voor geluid- en trillingsmetingen. Je werkt samen met een lokaal en enthousiast team. Je ontvangt een vast salaris, gebaseerd op een 40u werkweek welke aangevuld wordt met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De werkplek is ons hoofdkantoor in Vosselaar (bij Turnhout, België).

Ben jij de enthousiaste collega die veel wil leren en doeltreffend is? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en cv per e-mail gericht aan Anneke Teheux-Dalstra (Sales & Marketing Manager) via hr@enmo.be. Mocht je vragen hebben over de functie dan kun je Anneke e-mailen of telefonisch bereiken via 0497-380739.

 

Hoe gaan wij om met je cv:
Alle van de sollicitant verkregen informatie wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld en in alle gevallen wordt de privacy van de sollicitant gerespecteerd. Door het versturen van het cv geef je ENMO toestemming om jouw persoonlijke gegevens op te nemen in jouw dossier voor een optimale selectieprocedure. De gegevens worden niet verstrekt aan derden en blijven bewaard tot zolang ze nodig zijn bij de selectieprocedure.