Overzicht calendar image 23 Mei 2019

UITNODIGING OPLEIDING

Op donderdag 23 mei 2019 organiseert de ENMO Academy de nieuwe cursus Bouwakoestiek & Nagalmtijd; hoe meet je dat?

Toelichting opleiding

De bouwakoestiek is een breed vakgebied, met aandacht voor diverse zaken als geluidisolatie, absorptie van geluid, nagalmtijd en het lawaai van installaties in gebouwen. Voor velen van ons zijn dit zaken waar we vaak over meepraten, maar nu ook eens het fijne van willen weten. Wanneer pas je isolatie of absorptie toe bijvoorbeeld? Hoe adviseer je absorptie of isolatie?

In een korte intensieve cursus van één dag, wordt zowel theorie als praktijk van de belangrijkste aspecten van de bouwakoestiek en nagalmtijd behandeld. Na een beknopte introductie van de onderliggende theorie, met aandacht voor begrippen als (1/3-) oktaafbanden, witte en roze ruis, normalisatie en meetapparatuur, gaan de deelnemers in kleine teams aan de slag met praktische meetopdrachten. Waar moet de geluidbron staan? En de geluidmeter? Op hoeveel punten moet je meten? Hoe wordt absorptie van materialen bepaald?

De kostprijs van deze unieke cursus bedraagt €425,= excl. BTW en is inclusief syllabus, versnaperingen en lichte broodjeslunch.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij adviseren u dan ook zo spoedig mogelijk een opleidingsplaats te reserveren.

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor iedereen die gaat starten met het vak bouwakoestiek. Er is geen bijzondere voorkennis vereist, al is enige ervaring met gewone geluidmetingen nuttig.

Annulering

Bij annulering van de inschrijving tot 3 weken voor de start is er een vergoeding verschuldigd van 10% van het factuurbedrag, met een minimum van 75 Euro per deelnemer.

Bij annulering minder dan 3 weken voor de start is het volledige deelnamebedrag verschuldigd per deelnemer.

 

Nu inschrijven