Overzicht calendar image 6 Juni 2023

UITNODIGING OPLEIDING

In de huidige maatschappij wonen en werken we korter op elkaar dan vroeger, waardoor er onder andere sneller sprake is van geluidsoverlast. Om dit objectief waar te nemen en te registreren, kan er gebruik gemaakt worden van de Matron 4 geluidsmeetset voor burenlawaai. Deze meetset is gebaseerd op de B&K 2250-L en specifieke accessoires om het meetproces eenvoudig en vlot te laten verlopen.

In deze opleiding wordt er ingegaan op de onderdelen, het gebruik en de instellingen van de Matron 4. Aansluitend wordt er een korte uitleg gegeven over het nabewerkingsprogramma ‘Measurement Partner Suite’, om de gemeten data te kunnen verwerken in een meetrapport.

Deze opleiding vanuit de ENMO Academy, verzorgd in de Nederlandse taal, zal plaatsvinden op dinsdag 6 juni 2023 van 9.00 – 13.00u in de opleidingsruimte van de ENMO Academy (bij ENMO Sound & Vibration Technology te Vosselaar (bij Turnhout, vlakbij de Nederlandse grens), België.

Toelichting opleiding

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die de Matron geluidsmeetset gebruikt en een opfrissing wenst van de materie. Ook voor degene die op zoek is naar een mogelijkheid om burenlawaai in (geluids-)kaart te brengen is dit een opleiding die perfect aansluit.

De kostprijs van deze unieke cursus bedraagt €185,= excl. BTW en is inclusief documentatie en versnaperingen.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij adviseren u dan ook zo spoedig mogelijk een opleidingsplaats te reserveren.

Annulering

Bij annulering van de inschrijving tot 3 weken voor de start is er een vergoeding verschuldigd van 10% van het factuurbedrag, met een minimum van 75 Euro per deelnemer.

Bij annulering minder dan 3 weken voor de start is het volledige deelnamebedrag verschuldigd per deelnemer.

Nu inschrijven