Measurement Partner Suite wordt standaard geleverd bij de geluidsmeters, Type 2250, 2270 en 2250-L. Het is Brüel & Kjær’s vernieuwende data weergave en nabewerkingssoftware voor omgevingslawaai en trilling professionals, ontworpen om de meetdata snel te transformeren naar een afgewerkt rapport. De standaard configuratie welke gratis is voor alle gebruikers biedt ondersteuning voor de Measurement Field App (IOS en Android), Measurement Partner Cloud ondersteuning, data archivering, voorbeeldvensters en export mogelijkheden. Naast de standaard configuratie zijn er optionele Logging, Spectrum en Wav-analyse modules beschikbaar volgens een in de tijd beperkt abonnement. Deze modules voegen geavanceerde naverwerkingsmogelijkheden toe aan Measurement Partner Suite die u helpen om snel uw nabewerkingstaken te kunnen uitvoeren.Gebruiksdoeleinden:

  • Downloaden, bekijken en archiveren van gegevens (lokaal of in de MP Cloud).
  • Onderhouden van de analyzer software.
  • Weergave, gegevenstoegang en besturing op afstand.
  • Naverwerken en exporteren van data naar andere formaten.
  • Samenvoegen van de Field app en analyzer data.

Om u verder op weg te helpen met deze software organiseren wij op donderdag 17 november 2016 van 9.00u – 13.00u een hands-on training over het gebruik van de BZ-5503 in onze opleidingsruimte op ons hoofdkantoor in Vosselaar, Turnhout (België).

Voor verdere informatie en voor het inschrijven van u en/of uw collega’s verwijzen wij u graag naar: https://www.enmo.eu/opleiding-measurement-partner-suite/.