UITNODIGING OPLEIDING

Measurement Partner Suite wordt standaard geleverd bij de geluidsmeters, Type 2250, 2270 en 2250-L. Het is Brüel & Kjær’s vernieuwende data weergave en nabewerkingssoftware voor omgevingslawaai en trilling professionals, ontworpen om de meetdata snel te transformeren naar een afgewerkt rapport. De standaard configuratie welke gratis is voor alle gebruikers biedt ondersteuning voor de Measurement Field App (IOS en Android), Measurement Partner Cloud ondersteuning, data archivering, voorbeeldvensters en export mogelijkheden. Naast de standaard configuratie zijn er optionele Logging, Spectrum en Wav-analyse modules beschikbaar volgens een in de tijd beperkt abonnement. Deze modules voegen geavanceerde naverwerkingsmogelijkheden toe aan Measurement Partner Suite die u helpen om snel uw nabewerkingstaken te kunnen uitvoeren.Gebruiksdoeleinden:

  • Downloaden, bekijken en archiveren van gegevens (lokaal of in de MP Cloud).
  • Onderhouden van de analyzer software.
  • Weergave, gegevenstoegang en besturing op afstand.
  • Naverwerken en exporteren van data naar andere formaten.
  • Samenvoegen van de Field app en analyzer data.

Om u verder op weg te helpen met deze software organiseert de ENMO Academy op donderdag 10 december 2020 van 9.00u – 13.00u een hands-on training over het gebruik van de BZ-5503 in onze opleidingsruimte op ons hoofdkantoor in Vosselaar, vlakbij Turnhout.

Toelichting opleiding

Doelgroep
Deze “hands-on” opleiding is een basiscursus (voorkennis is niet vereist) en is gericht op het aanleren/vergroten/opfrissen van het gebruik van de Measurement Partner Suite software (BZ-5503). Voor experts die actief zijn met omgevingslawaai, het loggen van data en werken met de octaafanalyse licentie, is deze praktijkcursus uitermate geschikt. Zowel Measurement Partner Suite gebruikers als potentiële gebruikers die overwegen de overstap te maken naar dit nieuwe platform zijn van harte welkom. Indien u momenteel de Measurement Partner Suite software gebruikt voor geluidsintensiteit of bouwakoestiek dan sluit deze cursus niet aan bij uw werkterrein.

Meebrengen
Deelname aan deze cursus is mogelijk door het meebrengen van uw eigen laptop met, indien in uw bezit, de Measurement Partner Suite software licentie(s).

Prijs
De kostprijs van deze cursus bedraagt €125,= excl. BTW en is inclusief koffie/thee en enkele versnaperingen.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij adviseren u dan ook zo spoedig mogelijk een opleidingsplaats te reserveren.

Annulering

Bij annulering van de inschrijving tot 3 weken voor de start is er een vergoeding verschuldigd van 10% van het factuurbedrag, met een minimum van 75 Euro per deelnemer.

Bij annulering minder dan 3 weken voor de start is het volledige deelnamebedrag verschuldigd per deelnemer.