Tescia® Repetitive Testing stelt organisaties in staat om gecertificeerde, betrouwbare en efficiënte testschema’s te leveren door ingenieurs in staat te stellen om wereldwijd live testgegevens te verspreiden en ermee te communiceren met meerdere belanghebbenden en besluitvormers.


Denemarken, maart 2021

HBK – Hottinger Brüel & Kjær – ’s werelds meest toonaangevende leverancier van geavanceerde technologie voor geluid en trillingen en de marktleider in mechanische en elektrische testoplossingen – heeft de nieuwste versie van haar Tescia Repetitive Testing-systeem uitgebracht.

Deze oplossing is ontworpen voor het bewaken en testen van trillingen, akoestiek en roterende machines en biedt een veilige manier om gegevens vast te leggen, inclusief informatie die niet was voorzien. Het systeem bevat unieke mogelijkheden en een gebruikersgerichte workflow om de insteltijd te verkorten, de testitems te beschermen en de datakwaliteit en validatie van testresultaten te verbeteren.

De uitgebreide analyse- en bewakingsmogelijkheden van Tescia, inclusief de mogelijkheid om langzame en dynamische datastromen te synchroniseren, bieden gedetailleerd inzicht in de live test, helpen testobjecten te beschermen tegen schade en controleren of aan de specificaties wordt voldaan. Onverwacht gedrag kan worden geïdentificeerd op basis van berekende statistieken en limieten. Real-time analyse, berekende meetgegevens en op gebeurtenissen gebaseerde triggers maken volledig geautomatiseerde, onbeheerde bediening mogelijk.

Deze schaalbare oplossing kan worden gebruikt in een kleine productieomgeving met slechts één operator of in een groter systeem, met meerdere tests en monitoringstoelen; van stand-alone systemen voor één gebruiker die gegevens op een enkele laptop verzamelen en verwerken tot uitgebreide gekoppelde systemen die gegevens van honderden kanalen verzamelen en resultaten distribueren naar meerdere lokale of externe systemen voor realtime verwerking.

Tescia Product Manager Flemming Schultz Larsen zegt: “Tescia vertegenwoordigt de consolidatie van 15 jaar leren van klanten in de luchtvaart, defensie en ruimtevaart. Het te testen apparaat behouden en de gegevens meteen goed krijgen, zijn de belangrijkste doelstellingen voor deze industrieën. Falen leidt tot ernstige gevolgen in termen van kosten en imago. “

Door de algehele testtijden te verkorten, het vertrouwen in de beveiligde gegevens te vergroten en de testactiva te beschermen, presenteert Tescia een schaalbare oplossing die de expertise van een enkele gebruiker verenigt tot een volledige bedrijfsoplossing die bruikbare ontwerpinzichten oplevert.

Voor meer informatie over Tescia kunt u terecht op www.bksv.com/tescia