Vanaf 31 december 2021 zal Measurement Partner Cloud (MP Cloud) een service binnen Measurement Partner Suite (ook wel BZ-5503 genaamd) stopgezet worden. Het zal dan niet meer mogelijk zijn om data van en naar de geluidsmeter en de cloud te transporteren. Dit voor de geluidsmeters type B&K 2250-Light, 2250 en 2270.  Sinds verschillende maanden was dit nieuwsbericht al te lezen via het officiële nieuwskanaal van Measurement Partner Suite.

Indien de MP Cloud momenteel door u of uw organisatie gebruikt wordt om samen te werken aan verschillende archieven dient u deze te converteren naar lokale archieven aangezien anders deze informatie verloren zal gaan. Synchroniseer daarom uw cloud volledig met een lokale computer en verbreek vervolgens de verbinding met de cloud om ervoor de zorgen dat alle offline-informatie veilig is. Indien gewenst kan het verbroken cloud archief verwijderd worden zodat er geen restgegevens meer op de cloud aanwezig blijven bij de stopzetting.

Om in de toekomst te blijven samenwerken, kan er altijd gebruik gemaakt worden van pack-and-go archives, die vervolgens gesaved worden op een netwerkschijf of een cloud service zoals Microsoft OneDrive. De andere gebruiker kan simpelweg het archief uitpakken door te dubbelklikken.

Indien de MP Cloud door u of uw organisatie gebruikt wordt om data vanuit een meetpost op locatie uit te lezen, raden wij u aan even contact op te zoeken met ENMO Services aangezien elke meetopstelling individueel bekeken dient te worden wat een mogelijke oplossing zou kunnen zijn.

U kan ons op werkdagen dagelijks bereiken tijdens kantooruren, via telefoon (+32 14600900 / +31497380739), email (info@enmo.eu) of via onze website.