Op 15 november 2018 kwamen in Vosselaar 15 deelnemers bijeen voor de eerste editie van de BK Connect Gebruikersdag. Het nieuwe platform BK Connect werd voorgesteld en deze toont aan, dat je met BK Connect slimmer werkt in combinatie met een hoge mate van flexibiliteit, terwijl het risico van fouten fel verminderd wordt.

Na een introductie van Dirk Bogaerts, managing director, werd een update gegeven over de hardware en een toelichting over Flow BK Connect en de applets. De BK Connect applets zijn vooraf gedefinieerde templates door Brüel & Kjær. De basis software voor deze applets is BK Connect zonder allerlei diepgaande analyse tools. Uiteraard zijn de basis functionaliteiten welke verwacht mogen worden van Brüel & Kjær ruimschoots aanwezig.

Na de lunch werd dieper ingegaan over het gebruik en de voordelen van BK Connect. Een perfect moment om alle ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

De dag werd afgesloten met een hands-on sessie voor de klanten die reeds gebruiker zijn. Zo konden zij terecht met meer specifieke vragen omtrent hun eigen ervaringen. Voor alle M1 contracthouders zal deze gebruikersdag een jaarlijks terugkerend evenement worden die we vanuit ENMO graag faciliteren.