Kiezen voor ENMO is kiezen voor kansen…!

ENMO SERVICES, gevestigd te Vosselaar, is sinds 1996 actief in geluid- en trillingstechnologie. Als service center in België, Nederland en Luxemburg, creëerden we met ons team de voorbije jaren een unieke positie in de markt. Zo installeren en onderhouden wij de geluidmeetnetten van verscheidene luchthavens, leveren wij tal van oplossingen voor de industrie en behoren o.a. de overheid en universiteiten tot onze klantenkring. Voor een greep uit onze activiteiten: www.enmo.eu

Momenteel wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v)

Junior Service Engineer Sound & Vibration
Benelux

Je Functie:
In deze afwisselende functie verzorg jij op klantgerichte wijze het onderhoud en de service van geluid- en trillingsmeetapparatuur. Je verricht kalibraties in ons door de BELAC ISO geaccrediteerde kalibratielabo en indien nodig voer je ook herstellingen uit. Daarnaast houdt je je bezig met het oplossen van technische problemen van onze klanten waarin een beroep wordt gedaan op je communicatieve vaardigheden. De plaats van tewerkstelling is ons kantoor te Vosselaar. Na een gedegen inwerkperiode door ervaren collega’s zal je uitgroeien tot een zelfstandig Service Engineer, waarbij ook werkzaamheden op verplaatsing tot de mogelijkheid behoren.

Je Profiel:
Je genoot een technische opleiding en hebt een zeer sterke interesse om uit te groeien tot technisch expert in het vakgebied geluid en trillingen. Je haalt energie uit het verlenen van service aan klanten en je gaat hierbij klantgericht en uiterst nauwkeurig te werk. Gerichte werkervaring is niet nodig. Je bent Nederlandstalig en hebt een goede kennis van de Engelse taal. Kennis van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over rijbewijs B en kijkt uit naar een uitdagende, technische functie in de wereld van geluid en trilling!

Ons aanbod:
Je werkt aan gevarieerde en uitdagende projecten van een wereldleider in technologie voor geluid- en trillingsmetingen (Brüel & Kjaer Sound and Vibration Measurement A/S). Je werkt samen met een lokaal enthousiast team op ons hoofdkantoor in Vosselaar. Wij voorzien een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.


Ben jij onze nieuwe Junior Service Engineer?
Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@enmo.be, t.a.v. Anneke Teheux-Dalstra. Je kan rekenen op onze discretie.

Hoe gaan wij om met je cv:
Alle van de sollicitant verkregen informatie wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld en in alle gevallen wordt de privacy van de sollicitant gerespecteerd. Door het versturen van het cv geef je ENMO toestemming om jouw persoonlijke gegevens op te nemen in jouw dossier voor een optimale selectieprocedure. De gegevens worden niet verstrekt aan derden en blijven bewaard tot zolang ze nodig zijn bij de selectieprocedure.