Brüel & Kjær lanceerde in 2019 de nieuwe geluidsmeter Type 2245. Dit klasse 1 toestel is een totaaloplossing voor standaard geluidmetingen, ontworpen voor specifieke behoeftes, waarbij functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid worden gecombineerd met veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Laboratorium EMMTEC services, gevestigd aan het Industry & Businesspark in Emmen, verzorgen de zogenaamde parkservices gericht op veiligheid en onderhoud. Analisten van de Luchtmeetgroep Martha Hoving en Wim Gils zijn tevens verantwoordelijk voor Arbo & Milieumetingen binnen EMMTEC services. Voor het uitvoeren van geluidsmetingen werken zij sinds dit jaar met de geluidsmeter Type 2245.

Het laboratorium van EMMTEC services werkt conform ISO 17025. Dat betekent dan ook dat Martha en Wim met betrouwbare apparatuur van hoogwaardige kwaliteit werken “De 2245 is een Klasse 1 geluidsmeter en is in het door de BELAC geaccrediteerde labo van ENMO geaccrediteerd gekalibreerd samen met onze kalibrator type 4231. Het is voor ons van essentieel belang dat de jaarlijkse keuring plaatsvindt volgens de ISO 17025. Op die manier waarborgen wij de kwaliteit van onze metingen naar onze interne en externe klanten” zegt Martha Hoving.

Lees het volledige artikel via deze link. 
Meer weten over geluidsmeter Type 2245? Klik dan hier.