WELKOM BIJ DE ENMO ACADEMY

De ENMO Academy organiseert boeiende cursusdagen in het vakgebied van Geluid– en Trillingstechniek.

Op een eenvoudige en praktijkgerichte manier worden de deelnemers ingewijd in de wereld van de geluids– en trillings theorie èn praktijk. De opleidingsdagen worden verzorgd door docenten met meerdere jaren ervaring in het vakgebied. Het is tevens mogelijk om opleidingen bij u op locatie te verzorgen.

Daarnaast organiseren wij jaarlijks diverse evenementen en gebruikersdagen.

ENMO ACADEMY & COVID-19 MAATREGELEN

Sinds eind februari 2020 heerst het coronavirus (COVID-19) in de Benelux. Vanuit de ENMO Academy hebben we de afgelopen weken hard gewerkt om onze academy activiteiten op een gezonde en verantwoordelijke wijze mogelijk te maken. We baseren ons hierbij op de richtlijnen van het RIVM (Nederland), de Veiligheidsraad (België, Luxemburg) en de Nederlandse en Belgische overheden. De maatregelen die wij hebben genomen, zijn:

> Bij het betreden van de cursusruimte moeten de handen gedesinfecteerd worden met een aanwezige gel.
> Er is voldoende ruimte in de zaal aanwezig om de 1,5m afstand te houden (zit-plekken zullen dan ook op afstand van elkaar gecreëerd zijn) . Dit betekent tevens dat het maximum aantal deelnemers voor een opleiding beperkt is. Wij rekenen op een ieder zijn medewerking in het respecteren van de 1,5m afstand.
> De lunch zal in een aparte zaal worden geserveerd en dit volledig voorverpakt.
> Het dragen van een mondkapje is verplicht bij iedere verplaatsing binnen de ENMO Academy.

De gezondheid van onze deelnemers, docent-trainers en het ENMO Team staat centraal. Daarom is het noodzakelijk dat wanneer u voor een opleiding/evenement vanuit de ENMO Academy ingeschreven bent en één van onderstaande stellingen op u betrekking heeft, u thuis blijft en contact met ons opneemt.

> U hoest, bent verkouden of uw temperatuur is hoger of gelijk aan 38 graden Celsius.
> U bent gevraagd om in isolatie te gaan.
> Binnen uw gezin hoest iemand, is er iemand verkouden of is de temperatuur hoger of gelijk aan 38 graden Celsius of is gevraagd in isolatie te gaan.

Indien door de Nederlandse en/of Belgische Overheid wordt besloten dat een opleiding/evenement omwille van de COVID-19 situatie niet mag plaatsvinden, dan zal er een nieuwe datum voor de opleiding worden georganiseerd. Indien u zelf niet aanwezig kunt zijn omwille van de genoemde stellingen in dit bericht dan stellen wij u in de gelegenheid om uw collega te laten deelnemen of om zelf deel te nemen aan de eerstvolgende opleiding/evenement. In geval dit geen oplossing biedt zullen er geen kosten worden doorberekend.