ENMO Sound & Vibration Technology is sinds 1996 actief in België, Luxemburg en Nederland als:

  • Exclusief distributeur van Brüel & Kjær Sound & Vibration producten en oplossingen
  • Distributeur van Brüel & Kjær Vibro producten en oplossingen
  • Distributeur van Envirosuite producten en oplossingen

Vanuit ENMO SERVICES zijn wij sinds 2002 actief als Service & Support Center van geluids- en trillingsmeetapparatuur.

Klantgerichtheid, toewijding, integriteit en innovatie zijn basisprincipes in onze organisatie. Het is deze combinatie die vakwerk levert, uitdagingen vol enthousiasme omarmt en altijd streeft naar een hoger niveau.

Klantgerichtheid: u bent belangrijk
Bij ieder project houden we ons voor ogen dat we werken voor u en uw specifieke vraag. Om dit te waarborgen zijn we continue bezig met het verhogen van het kennisniveau van ons team. We waken over onze eenduidige werkwijze en een gestroomlijnd projectverloop om op die manier nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten in te zetten ten behoeve van uw geluid- en/of trillingsproject.

Toewijding: wij gaan ervoor
Onze kans om u als klant te hebben en te houden, beschouwen we als een privilege dat niet als vanzelfsprekend wordt opgevat. Hiervoor zetten wij dagelijks onze expertise en passie in om u als klant te ondersteunen.

Integriteit: wij houden ons woord
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. We werken in onze organisatie bewust met korte communicatielijnen en duidelijke principes. We doen wat we zeggen. We houden ons aan de eisen en afspraken van en met onze klanten en aan de geldende wet- en regelgevingen. Zo weet iedereen precies wat er verwacht wordt.

Innovatie: baanbrekende producten en diensten
Ons productportfolio bestaat uit baanbrekende  en hoogwaardige producten en oplossingen op vlak van geluid- en trillingsmeettechnieken. Graag helpen wij u met het meten en managen van de kwaliteit van geluid en trillingen van uw producten en uw omgeving.

Geluid- en trillingsmetingen, van productverkoop tot service, in de breedste zin van het woord, dat is onze passie, dat is waar we goed in zijn en dat is waar wij voor staan.

 

Over onze partners

Lees hier meer over onze partners: HBK, Brüel & Kjær Vibro, Dytran Instruments Inc., m+p International, IMSEnvirosuite en SoundEar.