ENMO Sound & Vibration Technology is sinds 1996 actief in België, Luxemburg en Nederland als:

  • Exclusief distributeur van Brüel & Kjær Sound & Vibration producten en oplossingen
  • Distributeur van Brüel & Kjær Vibro producten en oplossingen
  • Distributeur van Envirosuite producten en oplossingen

Vanuit ENMO SERVICES zijn wij sinds 2002 actief als Service & Support Center van geluids- en trillingsmeetapparatuur.

Klantgerichtheid, toewijding, integriteit en innovatie zijn basisprincipes in onze organisatie. Het is deze combinatie die vakwerk levert, uitdagingen vol enthousiasme omarmt en altijd streeft naar een hoger niveau.

Klantgerichtheid: u bent belangrijk
Bij ieder project houden we ons voor ogen dat we werken voor u en uw specifieke vraag. Om dit te waarborgen zijn we continue bezig met het verhogen van het kennisniveau van ons team. We waken over onze eenduidige werkwijze en een gestroomlijnd projectverloop om op die manier nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten in te zetten ten behoeve van uw geluid- en/of trillingsproject.

Toewijding: wij gaan ervoor
Onze kans om u als klant te hebben en te houden, beschouwen we als een privilege dat niet als vanzelfsprekend wordt opgevat. Hiervoor zetten wij dagelijks onze expertise en passie in om u als klant te ondersteunen.

Integriteit: wij houden ons woord
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. We werken in onze organisatie bewust met korte communicatielijnen en duidelijke principes. We doen wat we zeggen. We houden ons aan de eisen en afspraken van en met onze klanten en aan de geldende wet- en regelgevingen. Zo weet iedereen precies wat er verwacht wordt.

Innovatie: baanbrekende producten en diensten
Ons productportfolio bestaat uit baanbrekende  en hoogwaardige producten en oplossingen op vlak van geluid- en trillingsmeettechnieken. Graag helpen wij u met het meten en managen van de kwaliteit van geluid en trillingen van uw producten en uw omgeving.

Geluid- en trillingsmetingen, van productverkoop tot service, in de breedste zin van het woord, dat is onze passie, dat is waar we goed in zijn en dat is waar wij voor staan.

Over onze partners

Over Brüel & Kjær Sound and Vibration Measurements
Brüel & Kjær Sound and Vibration Measurements A/S is een multinational met meer dan 1000 specialisten wereldwijd aan het werk in geluid– en trillingstechnologie en is marktleider in de ontwikkeling en productie van high-tech geluids– en trillingsmeetapparatuur. De Brüel & Kjær producten zijn geïntegreerd in diverse oplossingen in de luchtvaart-, automotive-, telecom-, windenergie- en milieusector en daarmee uitgegroeid tot dé standaard waar anderen zich mee vergelijken.

Brüel & Kjær Sound and Vibration Measurements A/S maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde Spectris Plc.


Over Brüel & Kjær Vibro
Brüel & Kjær Vibro is ’s werelds toonaangevende onafhankelijke leverancier van machine conditie bewakingsapparatuur en safety monitoring. De oplossingen van Brüel & Kjær Vibro zijn afgestemd op maximale veiligheid, optimale benutting en operationele effectiviteit en worden o.a. ingezet in de olie&gas industrie en wind- en energieindustrie.

Brüel & Kjær Vibro maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde Spectris Plc.


Over Envirosuite
Envirosuite is een wereldwijde leverancier van continue, onbemande milieumonitoringsoplossingen op gebied van geluid, trillingen, stof en luchtkwaliteit. Meer dan 250 luchthavens – en honderden andere organisaties zoals studiebureaus, constructiebedrijven, overheid, enz. – gebruiken de producten en services van Envirosuite om de impact op het milieu te beheren en de community te ondersteunen.

Envirosuite maakt onderdeel uit van Macquarie Capital en het beursgenoteerde Spectric Plc.


Over SoundEar
SoundEar helpt bedrijven wereldwijd om lawaai op het werk te verminderen. Dit doen zij door met ruim 20 jaar ervaring in de geluidsmonitoringbranche en door hun unieke aanbod om niet alleen geluid te meten maar ook geluid te visualiseren.

Bewustwording creëren over geluid is de eerste stap om iets te veranderen en SoundEar draagt hieraan bij door geluid te visualiseren.


Over IMS
IMS Measurement systems is trots op het leveren van technologische oplossingen van de hoogste kwaliteit op het gebied van geluid en trillingen. Met meer dan 20 jaar ervaring en vele tevreden partners zorgt ons team voor het hoogste niveau van professionaliteit gecombineerd met ongeëvenaarde kennis. Onze oplossingen zijn erop gericht een complexe wereld te vereenvoudigen en toegankelijk te maken voor een breder publiek. Geleid door onze waarden, zijn we een vertrouwde partner voor vele industrieën wereldwijd. Laten we samen het verschil maken, laten we beginnen met geluid en trillingen.