2270

 

De nieuwe 2-kanaals optie voor de geluidmeter type 2270 geeft u de mogelijkheid om gelijktijdig door beide kanalen input te ontvangen via twee microfoons of accelerometers. Ook een combinatie van een microfoon en accelerometer is mogelijk.

De 2-kanaals optie is ook compatibel met de Signaal Recording optie, type BZ-7226. Dit is een signaal recorder applicatie die de andere optionele modules in staat stelt om het ingangssignaal op te nemen, als bijlage bij een meetproject, zodat de gebruiker geholpen wordt met de identificatie en documentatie van geluid- en trillingen, zoals HVAC units, transportlawaai, windturbines, etc.

De gebruiker kan de opnames afspelen en de data voor verdere analyse exporteren naar de Measurement Partner Suite. Dit is een post-processing software voor geluidmeters type 2250 en 2270. Measurement Partner Suite automatiseert de meest voorkomende post-processing taken, waardoor de noodzaak om gegevens te exporteren naar spreadsheets voor analyse niet meer noodzakelijk is. Dit bespaart u als gebruiker veel tijd. Bovendien is de kans op fouten bij het gebruik en het delen van werkbladen verminderd.

Meetgegevens kunnen snel worden gemaild naar andere gebruikers met behulp van een ‘pack-and-go’ functie die samenvoegingen maakt van een volledige meting/archief en deze vervolgens binnen een handomdraai verstuur. Het archief verschijnt dan automatisch in het display van de ontvanger.

De bijgewerkte software biedt ook een lage frequentie optie voor de 2270 en 2250 geluidmeters. Met het inschakelen van de lage frequentie – en de selectie van de juiste transducer – is het mogelijk infrageluid en trillingsmetingen te verrichten volgens de belangrijkste internationale standaarden, zoals ISO 7196:1995 en ANSI S1.42-2001 (R2011).