Dit jaar bestaat Brüel & Kjær 75 jaar! Om dit heugelijke feit te vieren heeft B&K het “Beyond Tomorrow, scenarios 2030” project gelanceerd.

Wat is Beyond Tomorrow?
De wereld verandert steeds. Consumentenvoorkeuren veranderen snel en bedrijven moeten sneller dan ooit nieuwe producten ontwikkelen. Dit vergroot de noodzaak om de belangrijkste trends te identificeren en te analyseren die invloed hebben op de manier waarop bedrijven in de toekomst actief zijn. Het project Beyond Tomorrow is een visiestudie waarin productontwikkeling wordt onderzocht met daarbij de rol van geluid en trillingen in productontwikkeling, gericht op de toekomst (2030).

In de afgelopen 75 jaar is de manier waarop de industrie geluid en trillingen benaderd, op talloze manieren veranderd. Het project ‘Beyond Tomorrow’ maakt van de gelegenheid gebruik om in het kader van de 75ste verjaardag van Brüel & Kjær, vooruit te kijken, naar de toekomst, “Beyond Tomorrow”.

Om dit te doen heeft B&K samengewerkt met het Kopenhagen Instituut voor Futures Studies. Op basis van voorspellingen van een aantal experts en organisaties gecombineerd met megatrend analyses zullen zij in de toekomst realistische bedrijfsscenario’s ontwikkelen voor productontwikkeling en de rol van geluid en vibratie in deze.

Waarom Beyond Tormorrow?
De eisen van de klant veranderen voortdurend en Brüel & Kjær weet dat om aan deze eisen te kunnen voldoen, organisaties hun markten moeten scannen om de toekomstige trends te begrijpen die hun bedrijfsomgeving beïnvloeden.

Geluid en trilling speelt een steeds belangrijker onderdeel van productontwikkeling. Aangezien Brüel & Kjær altijd een bedrijfspionier is geweest die kennis en expertise levert om geluiden en trillingen in producten te meten en te beheren, voelt Brüel & Kjær een sterke verplichting om de wereldwijde geluids- en trillingsgemeenschap te helpen voor te bereiden op wat er voorop staat.

In het project ‘Beyond Tomorrow’ wordt er gericht op innovatie in het breedste mogelijke zin van het woord en worden voorstellen voor veranderingen gemaakt. Het project zal deze ambities ondersteunen, inzicht en inspiratie leveren en helpen om meer visionair te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven over dit project en een uiteindelijk rapport hierover ontvangen? Klik dan op deze link.