Brownline breidt zijn meet- en testcapaciteiten uit met een nieuwe LDS V875-LS shaker.

Gevestigd in Meerkerk, Nederland, stelt de shaker Brownline in staat om krachtige vibratietesten uit te voeren op zijn V875-LS-440 LPT750 om ervoor te zorgen dat de producten bestand zijn tegen zwaar gebruik binnen de boorindustrie.

Als gevolg van hun toenemende groei benaderde Brownline ENMO Sound & Vibration Technology, de exclusieve Benelux distribiteur van Brüel & Kjaer, om hen te voorzien in de uitbreiding van de shaker capaciteiten. Na veelvuldig overleg en onderzoek heeft ENMO de LDS V875-LS shaker geadviseerd aangezien deze een hoog laadvermogen combineert met hoogwaardige prestatie over het hele frequentiebereik. Hierdoor is de V875-LS shaker een uitstekende match voor de diverse vibratietesten en vereisten van Brownline en zijn klanten. Daarnaast zal ENMO tevens een akoestische kamer leveren zodat de hal, waar de shaker werd geplaatst, volledig voldoet aan de Arbowetgeving.

Bob Gaasbeek, Application Engineer bij ENMO en tevens technisch projectleider voor het Brownline project, is blij met de keuze van Brownline. “Vanuit ENMO zijn we zeer verheugd met deze 21ste shaker (high/medium force) installatie in de Benelux. De V875-LS sluit volledig aan bij de voor hen uit te voeren vibratietesten van 5Hz tot 3kHz. Het is tevens prettig dat we als one-stop-shop fungeren bij het Brownline project. Naast de shaker mochten we ook de akoestische kamer leveren en zijn we tevens partner voor de bijhorende geluidsmetingen in de hal. Het preventief onderhoud zal in de toekomst bovendien door onze service afdeling uitgevoerd worden. We kijken uit naar het continueren van onze prettige samenwerking met Brownline”.