Dé nieuwste B&K geluidmeter is vanaf nu beschikbaar!

Bruel & Kjaer lanceerde onlangs de nieuwe 2245. Dit klasse 1 toestel is een totaaloplossing voor standaard geluidmetingen, ontworpen voor uw specifieke noden, waarbij functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid worden gecombineerd met veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit, wat kenmerkend is aan B&K-apparatuur.

Uit de feedback en reacties van onze gebruikers de voorbije jaren, bleek er nood te zijn aan vernieuwing. Dit was de aanzet tot de ontwikkeling van een nieuwe geluidmeter met een zeer gebruiksvriendelijke interface waarmee de gebruiker snel en efficiënt metingen kan uitvoeren. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de geluidsmeter gemakkelijk in de hand ligt en door middel van de 7 drukknoppen kan deze met één hand bestuurd worden. Dankzij het ledlight onderaan de geluidsmeter kan u in één oogopslag zien of de meting nog bezig is of niet. Het verbeterde kleurenscherm zorgt er bovendien voor dat het display zelfs in het zonlicht leesbaar blijft.

Met de ingebouwde bluetooth functie en WIFI kan u de geluidsmeter ook besturen vanop afstand via uw IOS gebaseerde smartphone of computer. Het laadstation zorgt er niet alleen voor dat uw geluidsmeter steeds opgeladen blijft, maar ook voor een automatische overdracht van de data op de geluidsmeter. Hierdoor wordt het uitvoeren van metingen en het analyseren van de gegevens kinderspel.

De 2245 richt zich op verschillende marktsegmenten. Voor elk marktsegment heeft Bruel & Kjaer een aparte licentie met bijhorende app ontworpen. Zo kan u met de Noise Partner eenvoudige metingen uitvoeren. Een keuringstation of de transportsector kan met de Exhaust Noise Partner op eenvoudige wijze het uitlaatlawaai meten. Als u zich meer in het segment van akoestische consultancy of preventie en bescherming op het werk bevindt, dan is de “Work Noise Partner” de ideale tool voor u. De licentie “Enviro Noise Partner” is vooral gericht op overheden en industrie, maar ook de akoestisch consultant zal hiermee aan de slag kunnen.

De 2245 is dus méér dan alleen een geluidsmeter. Het is dé totaaloplossing voor diegene die op een snelle en efficiënte manier zijn werk correct wil uitvoeren volgens de Europese Richtlijnen.

Job done!

Meer weten over de 2245?
Klik hier voor de productinformatie of bel/mail ons via +3214600900 / +31497380739 / info@enmo.eu.