Hoe gezond is uw geluidsmeter?

Het komt nog regelmatig voor dat ernstige aandoeningen bij de mens te laat gevonden worden, terwijl er toch al langer klachten zijn. Te vaak duurt het te lang voordat de juiste diagnose is gesteld waardoor de kans op genezing dan meestal geringer is. Om die reden zien we de afgelopen jaren dat wij, de mens, ons kunnen laten onderwerpen aan een zogenoemde ‘Healthcheck’. Dit is een diepgaand onderzoek waarmee op zorgvuldige wijze de gehele gezondheid wordt doorgelicht zodat aandoeningen vroegtijdig opgespoord kunnen worden en over het algemeen goed behandeld kunnen worden.

Binnen ENMO SERVICES vinden we het belangrijk dat u altijd op uw Brüel & Kjaer geluidsmeter en geluidskalibrator kunt rekenen. Tijdens uw geluidsmetingen maar ook nadien, bij het uitwerken van de resultaten, wenst u te vertrouwen op de resultaten. Staat u stil bij de gezondheid van uw geluidsmeter? Biedt u uw geluidsmeetset frequent aan voor kalibratie? Of voor een controle?

Het labo van ENMO SERVICES, welke door de BELAC geaccrediteerd is, biedt geaccrediteerde kalibraties aan voor uw geluidsmeters en geluidskalibratoren conform ISO 17025. Naast de uitvoering van de kalibratie voeren onze service-engineers tevens een volledige ‘healthcheck’ uit. De batterijen worden nagekeken, de laatste software versie wordt geïnstalleerd en indien nodig wordt de windbol vervangen.

Wilt u uw geluidsmeetset voor een healthcheck aanbieden zodat deze klaar is voor gebruik?
Laat het ons weten via info@enmo.eu of telefonisch via +31497380739 / +321460090. Met vermelding van “Healthcheck” ontvangt u onze offerte voor de uitvoering van de kalibratie met een gratis healthcheck! Deze speciale actie is geldig t/m 31 december 2020.