Vraagt u zich soms ook niet af of een product teveel lawaai veroorzaakt? Wenst u op een eenvoudige manier het geluidsvermogen van een product te bepalen?

Wel, het antwoord op deze vragen is de Product Noise Partner licentie voor op uw B&K 2245 geluidsmeter.

B&K 2245 is een robuuste klasse 1 geluidsniveaumeter ontwikkeld met de focus op eenvoud en gebruiksgemak. Het heeft ingebouwde Bluetooth® en Wi-Fi en werkt met een reeks apps die zijn gemaakt voor zowel iOS als Windows®. De apps zijn gericht op individuele taken, met functies en meetmogelijkheden die zijn afgestemd op de taak.

Naast de reeds bestaande licenties (Exhaust, Noise, Work en Enviro) is de Product Noise Partner de 5de licentie die u kan installeren op de B&K 2245. Dankzij de Product Noise Partner licentie wordt het voor u kinderspel om de geluidsemissie van uw producten volgens specifieke standaarden te meten. De app maakt het eenvoudig om te meten volgens nationale en internationale standaarden, waaronder ISO 3744, ISO 3746 en EN 71-1, waarbij de resultaten direct in de app worden berekend. Met de Product Noise Partner licentie kan u zowel het geluidsvermogen bepalen alsook geluidsdrukmetingen op specifieke punten. De gebruikersinterface bevat een duidelijke reeks taken die u helpen om aan de vereisten van de standaard te voldoen. Dankzij de kleurcodering krijgt u snel een overzicht van de meetstatus en een duidelijke waarschuwing wanneer er informatie ontbreekt of u niet meet volgens de vereisten.

De PC software van de Product Noise Partner licentie maakt het mogelijk dat 1 persoon alle data en meeteigenschappen van het te testen apparaat (of apparaten) invoert in een database waardoor andere operatoren deze metingen kunnen herhalen en vergelijken. Daarnaast begeleidt de software u ook stap voor stap tijdens een meting. Bovendien zorgt de Product Noise Partner licentie voor het bepalen, opslaan en rapporteren van geluidsemissie volgens de norm op een eenvoudige en taakgerichte wijze. Bent u klaar met meten, dan kan u op een zeer simpele manier de resultaten presenteren en delen zodat deze klaar zijn voor verdere analyse en rapportage.

Of u nu een occasionele gebruiker bent, een volleerde akoestische consultant of een leek, deze licentie laat u toe om eenvoudig en snel de metingen correct uit te voeren volgens de richtlijnen, en dit handgehouden of vanop afstand aangestuurd via computer of I-phone.

U merkt het zelf: de Product Noise Partner licentie zorgt er voor dat uw job done is!