Measurement Partner Suite wordt standaard geleverd bij de geluidsmeters, Type 2250, 2270 en 2250-L. Het is Brüel & Kjær’s vernieuwende data weergave en nabewerkingssoftware voor omgevingslawaai en trilling professionals, ontworpen om de meetdata snel te transformeren naar een afgewerkt rapport.

De standaard configuratie welke gratis is voor alle gebruikers biedt terrein ondersteuning voor de Measurement Field App (IOS en Android), Measurement Partner Cloud ondersteuning, data archivering, voorbeeldvensters en export mogelijkheden.

Naast de standaard configuratie zijn er optionele Logging, Spectrum en Wav-analyse modules beschikbaar volgens een in de tijd beperkt abonnement. Deze modules voegen geavanceerde na verwerkingsmogelijkheden toe aan Measurement Partner Suite die u helpen om snel uw nabewerkingstaken te kunnen uitvoeren.

Gebruiksdoeleinden:

  • Downloaden, bekijken en archiveren van gegevens (lokaal of in de MP Cloud).
  • Onderhouden van de analyzer software.
  • Weergave, gegevenstoegang en besturing op afstand.
  • Na verwerken en exporteren van data naar andere formaten.
  • Samenvoegen van de Field app en analyzer data.

De Measurement Partner Suite biedt een verbeterde databeheer en is kostenreducerend (configureerbaar naar uw eigen wensen). Aangezien de licentie gekoppeld is aan het serienummer van uw geluidsmeter en er dus niet meer gewerkt hoeft te worden met een dongle is er geen risico meer op het verlies van de beschikbaarheid van de software. Uiteraard biedt de software u de gelegenheid om data eenvoudig te delen en op te slaan in de Measurement Partner Cloud.

Verdere informatie over Measurment Partner Suite treft u hier aan.

BZ-5503_TopImage_new_gui