Wat betekenen “LPA en LWA?”

Om het antwoord op bovenstaande vraag te krijgen organiseert ENMO Sound & Vibration Technology een cursusdag over geluidsintensiteit en geluidsvermogen op donderdag 21 september 2017 van 9.30u tot 16.30u  in de opleidingsruimte van het hoofdkantoor van ENMO Sound & Vibration Technology te Vosselaar (bij Turnhout, vlakbij de Nederlandse grens), België.

Toelichting opleiding

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die moet voldoen aan wetten, normen, richtlijnen of klantwensen over het voortgebrachte geluid van een product. Ook ervaren deskundigen zullen veel voordeel hebben van een grondige herhaling. Er zal tijdens deze dag vooral aandacht komen voor de volgende vragen.

  • Wat is het verschil tussen geluidsdruk en geluidsvermogen?
  • Wat is de relatie met het begrip geluidsintensiteit?
  • Waarom komen ze beide voor in de meeste klantspecificaties?
  • Welke normen bestaan hiervoor?
  • Hoe kun je producten meten zonder speciale meetruimte?
  • Welke meetmethode is het meest geschikt?
  • Hoe kun je in een complex product deelgeluidbronnen vinden?

Het einddoel na het volbrengen van deze opleiding is dat u een helder beeld heeft hoe dergelijke vraagstukken het best kunnen worden opgelost.

Doelgroep

Deze dag is geschikt voor iedereen die met de hierboven beschreven materie in aanraking komt, ongeacht vooropleiding. Enige technische kennis is nuttig echter niet verplicht. Het meenemen van eigen voorschriften of klanteisen naar deze opleiding is sterk aangemoedigd!

De kostprijs van deze unieke cursus bedraagt € 350,= excl. BTW en is inclusief Nederlandstalige syllabus, versnaperingen en lichte broodjeslunch.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij adviseren u dan ook zo spoedig mogelijk een opleidingsplaats te reserveren.

Annulering

Bij annulering van de inschrijving tot 3 weken voor de start is er een vergoeding verschuldigd van 10% van het factuurbedrag, met een minimum van 75 Euro per deelnemer.

Bij annulering minder dan 3 weken voor de start is het volledige deelnamebedrag verschuldigd per deelnemer.