Ter vervanging van de 25 jaar oude LDS electrodynamic shaker is TNO op zoek gegaan naar een goede vervanger. Al snel kwam TNO uit bij de LDS V8 omdat deze het dichtst in de buurt kwam bij de door hen gewenste mogelijkheden en wensen.

“ENMO begeleidt de keuze, aanschaf en levering door goed mee te denken over wensen en mogelijkheden van ons als klant en de oplossing die daar bij past. Dat dit niet triviaal is, is meermalen naar voren gekomen gedurende dit hele traject. De levering van het apparaat is zojuist gecompleteerd. Onze handen jeuken om mooie projecten met de LDS V8 te gaan uitvoeren” aldus Stefan Vossen, Research Manager Structural Dynamics bij TNO.

Bob Gaasbeek, Accountmanager ENMO, is blij met de keuze van TNO om wederom voor de LDS shaker te kiezen. “Na de tender publicatie heeft ENMO in overleg met Brüel & Kjær een passende oplossing kunnen aanbieden. De configuratie bestaat uit een LDS V8 met een dual slip-plate HBT-1220 en HBT-600 en een guided head expander 1220. Met een aantal speciale aanpassingen aan de combo hebben we aan de wens van TNO kunnen voldoen. De shaker is hierdoor geschikt gemaakt voor testen vanaf 1Hz tot 2.5kHz”.

img_1560