Bij aanschaf van de HBK 2255 geluidsmeter voor 1 oktober 2024, ontvangt u een gratis geaccrediteerde kalibratie. En dat is nog niet alles! Deze aanbieding geldt ook voor de kalibrator (Type 4231) indien u deze samen met de HBK 2255 aanschaft. Een ongekende kans om uw meetinstrumenten te optimaliseren en te verzekeren van precisie en betrouwbaarheid.

Waarom kiezen voor de HBK 2255 Geluidsmeter?

De HBK 2255 geluidsmeter is een geavanceerd, éénkanaals, klasse 1 geluidsmeter. Dit instrument kan op zichzelf worden gebruikt voor metingen, maar werkt ook naadloos samen met onze speciaal ontwikkelde mobiele en pc-apps. Met een krachtige open interface kan de HBK 2255 worden geïntegreerd in op maat gemaakte systemen, waardoor het een flexibele oplossing is voor gebruikers met uiteenlopende en complexe werklasten. U kunt vertrouwen op de HBK 2255 om taken efficiënt en met maximale zekerheid uit te voeren.

De HBK 2255 geluidsmeter is ook een partneroplossing voor bouwakoestiek. De veelzijdige Noise Partner-app wordt standaard meegeleverd met alle HBK 2255 units en biedt functies zoals op afstand bedienen, documentatie, bekijken en opslaan van gegevens.

Wat is een Geaccrediteerde Kalibratie en waarom is het belangrijk?

Een geaccrediteerde kalibratie is een proces waarbij een geluidsmeter wordt vergeleken met een standaardreferentie om de nauwkeurigheid ervan te waarborgen. Dit proces wordt uitgevoerd door gekwalificeerde technici van het labo van ENMO Services en is in overeenstemming met internationale normen en richtlijnen. Een geaccrediteerde kalibratie zorgt ervoor dat uw meetinstrumenten voldoen aan de vereiste specificaties en betrouwbaarheid bieden in uw metingen.

Hoe profiteert u van deze actie?

Het profiteren van deze actie is eenvoudig. Bij aanschaf van de HBK 2255 geluidsmeter vóór 1 oktober 2024 ontvangt u een gratis geaccrediteerde kalibratie. Als u ook de kalibrator (Type 4231) aanschaft samen met de HBK 2255, profiteert u ook van een gratis geaccrediteerde kalibratie voor dit instrument. Het is een geweldige kans om uw meetinstrumenten te optimaliseren en tegelijkertijd te besparen op kalibratiediensten.

Interesse? Laat het ons weten!

Heeft u interesse in de HBK 2255 geluidsmeter of wilt u meer informatie over deze actie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste meetinstrument voor uw behoeften.