Wat als u een robuust data-acquisitiesysteem (DAQ) nodig heeft met 4 inputkanalen, een hoog dynamisch bereik en een frequentie span tot 25.6 kHz – ideaal voor NVH toepassingen?

De LAN-XI Light, onderdeel van de LAN-XI familie, is een hoogtechnologisch DAQ geschikt voor registratie en analyse van geluid en trillingen.

De light versie type 3676 is een 4-kanaals ‘stand alone’ DAQ voor geluids- en trillingsmetingen dat CCLD sensoren ondersteunt zoals microfoons, accelerometers en binaurale opnamesets. Toch nog een generator nodig ? Dan is er een light versie  type 3677 die dit uitgangskanaal voorziet. Het compacte design is ideaal voor gebruik in labo-omgevingen. Dankzij een batterijmodule wordt de module draagbaar waardoor ook metingen in de field  uitgevoerd kunnen worden.

Dit data acquisitiesysteem werkt naadloos met geavanceerde softwareplatformen ontwikkeld door HBK zoals Labshop, Tescia en BK Connect. In sommige gevallen zijn deze krachtige platformen niet nodig. Daarom heeft B&K nu 7 ‘Applets’ gelanceerd die u de flexibiliteit en kracht bieden door gedefinieerde, applicatie specifieke taken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de instellingen van de meetparameters. Zo is er bijvoorbeeld een applet voor standaard ‘Fast Fourier Transform (FFT)-analyse’ of order-analyse om instabiliteit en onevenwichtigheden in roterende machines te onderzoeken.

Neem contact op met ons en we bespreken samen welke setup best bij uw toepassingen aansluit.