Verhuur van Brüel & Kjær meetapparatuur

Heeft u een (kortlopende) meetcampagne waarvoor de aankoop van apparatuur te duur is? Of gebruikt u de apparatuur slechts incidenteel? Zijn uw eigen instrumenten in onderhoud of worden deze gekalibreerd maar gaan uw dagelijkse meetprojecten gewoon door? Dan biedt het huren van meetapparatuur de geschikte oplossing!

Alle meetinstrumenten verkeren technisch in een uitstekende staat. De kosten zijn duidelijk; u weet vooraf precies wat de kosten voor de huur van de meetapparatuur zullen bedragen.

De verhuur van meetapparatuur is op basis van beschikbaarheid en de minimale termijn die wij voor verhuur hanteren is twee weken. Uiteraard kan het contract eenvoudig naar behoefte worden verlengd. Voor de verhuur wordt een huurovereenkomst opgesteld waarin de afspraken helder worden samengevat.

ENMO beschikt over de mogelijkheid om bij u een training te verzorgen voor de betreffende meetapparatuur. Ook indien gewenst kunnen wij support bieden tijdens het gebruik van de verhuurapparatuur.

Zo kunt u altijd beschikken over moderne meetapparatuur! Of het nu gaat om één meetinstrument of meer, twee weken of enkele maanden, bij ENMO kunt u altijd rekenen op scherpe aanbiedingen en optimale beschikbaarheid.

Neem voor verdere vragen inzake de huurmogelijkheden contact op met onze afdeling Service & Support.

6284_Hand Held Family_2250-L 2250 2270 (1) - 3