Van 19 t/m 21 september a.s. zal ENMO Sound & Vibration Technology in samenwerking met Brüel & Kjær haar oplossingen voor het meten van geluid en trillingen presenteren tijdens de 27ste editie van de “International Conference on Noise and Vibration Engineering (ISMA)” in Leuven. Dit jaar zal de ISMA plaatsvinden in combinatie met de 5e editie van de “International Conference on Uncertainty in Structural Dynamics (USD)”.

Deze internationale beurs met conferentie biedt een forum voor ingenieurs, onderzoekers en andere professionals actief op het gebied van modelleren, analyseren, testen en verbeteren van het lawaai en de trillingen van mechanische systemen en civiele constructies. De conferentie combineert expertise op het gebied van geluid en trillingen door te wijzen op gemeenschappelijk meet-, modelleer, analyseer en controletechnieken.

ENMO en Brüel & Kjær zijn te vinden op stand 5 en 6. Inschrijven voor het bezoeken van de beurs en/of het congres is mogelijk via: https://www.isma-isaac.be/isma_conf/schedule.html