Bent u op zoek naar geschikte sensoren voor uw meetprojecten? ENMO Sound & Vibration Technology is sinds 1996 distributeur van trillingsopnemers, industriële sensoren en andere oplossingen en producten voor geluid- en trillingsmeetprojecten. We zijn actief in België, Luxemburg en Nederland.

Trillingsopnemers / accelerometers

Onbedoelde machinetrillingen kunnen ten nadele zijn van de conditie van uw apparatuur. Bij ENMO Sound & Vibration Technology vindt u een breed scala aan trillingsopnemers. Zo bieden we force transducers of krachtomzetters, impedantiekoppen, impact hamers, tachometers en trillingskalibratoren aan. Wanneer ongewenste trillingen accuraat geregistreerd worden, kunnen er met tijdig onderhoud onnodige kosten worden voorkomen.

Brüel & Kjær

ENMO Sound & Vibration Technology is exclusief distributeur van Brüel & Kjær-producten en oplossingen. De trillingsopnemers die we aanbieden zijn geschikt voor vele verschillende doeleinden en uiteenlopende industrieën. Ze kenmerken zich door:

Kwaliteit en duurzaamheid: zorgvuldige tests en kwaliteitscontroles, zorgen voor constante hoogwaardige kwaliteit en een langdurig rendement op uw investering. We leveren uitsluitend klasse 1 trillingsopnemers voor de meest nauwkeurige metingen.

Stabiliteit: onze industriële sensoren bieden stabiele en nauwkeurige metingen voor stabiele en nauwkeurige metingen voor optimale prestaties.

Brede toepasbaarheid: een uitgebreide reeks producten en diensten om aan uw specifieke eisen te kunnen voldoen.

Brüel & Kjær Vibro

Kwalitatief hoogwaardige sensoren zorgen voor nauwkeurige metingen en leveren het signaal dat nodig is om de conditie van de apparatuur nauwkeurig te bewaken.

ENMO Sound & Vibration Technology levert tevens sensoren van Brüel & Kjær Vibro die voldoen aan de hoogste normen. Met ons uitgebreide assortiment met hoogwaardige trillingopnemers en transmitters kunnen wij aan de meest uiteenlopende omgevingen en toepassingen op het gebied van conditiebewaking en machinebescherming voldoen.

De Bruël &Kjær Vibro – sensoren meten machinetrillingen in eenheden van verplaatsing, snelheid of versnelling. Er zijn relatieve en absolute trillingsmetingen, die typisch worden gemeten op assen en lagerbehuizingen:

Absolute trilling: dit geeft de afstand tot de vrije ruimte van de behuizing aan.

Relatieve trillingen: deze geven de afstand aan ten opzichte van een vast punt op de machine.

Advies over trillingsopnemers

Wenst u advies over het gebruik van trillingssensoren, bent u benieuwd naar de toepassingen of wilt u meer informatie over het maken van de juiste keuze uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag in de wereld van trillingsopnemers voor uw meetprojecten.